Legg til en MX-oppføring

Konfigurer MX-oppføringene (Mail Exchanger) i DNS-sonefilen din for å koble til e-posttjenesten din, for eksempel Google-e-post eller Microsoft 365. Vi legger til de nødvendige MX-oppføringene for deg når domenet ditt bruker GoDaddy-navneservere og e-posttjenesten din er gjennom GoDaddy. Når du legger til MX-oppføringer, kan dette forstyrre eksisterende MX-oppføringer for din nåværende e-posttjeneste.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. Velg Legg til under oppføringstabellen.
  5. Under Type velger du MX.

Merk: Et domene kan bare bruke én e-posttjeneste om gangen. Du kan for eksempel bruke Microsoft 365 eller Google-e-post på et domene, men du kan ikke bruke begge e-posttjenester på det samme domenet.

6. Angi informasjonen for MX-oppføringen din:
    • Vert: Domenet eller underdomenet for MX-oppføringen. De fleste e-postservere bruker @ for verten, men du kan også bruke et underdomene, for eksempel www eller mail.
    • Peker mot: E-postserverens adresse, for eksempel smtp.secureserver.net.
    • Prioritet: Rekkefølgen som oppføringen evalueres og brukes i. Lavere prioritet leses av før høyere prioritet.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Lagre for å lagre din nye MX-oppføring.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.

Relaterte trinn

• Bekreft at MX-oppføringene er riktig konfigurert ved å sende deg selv en test-e-post. Husk at det kan ta opp til 48 timer før DNS-endringer trer i kraft.
  • Må du endre noe i MX-oppføringene? Du kan endre det du må når som helst.