Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en ressurs i et produkt som kan bestilles

Når en Bestilling -ressurs er lagt til , kan den tilordnes til alle bestillbare produkter.

Påkrevd: WooCommerce Bookings er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert med WordPress Netthandel -hosting eller som et enkeltstående kjøp.
  1. Logge på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Produkter .
  3. Klikk på Rediger på et produkt som kan bestilles.
  4. Rull ned til Produktdata -modulen og aktiver Har ressurser . En ressursfane vil vises.
  5. Naviger til Ressurser -fanen.
  6. Hvis Ressurser velges som kunde , angir du et navn for etiketten . Denne etiketten vil vises over kundevalg. Hvis dette er satt til Automatisk tilordnet , lar du etiketten stå tom.
  7. Velg en eksisterende ressurs fra rullegardinmenyen nede til høyre, eller velg Ny ressurs .
    • Ny ressurs : Velg Legg til/koble til Ressurs for å legge til et nytt ressursnavn. Dette vil skape en ny ressurs som kan brukes alt for bestillbare produkter.
    • Eksisterende ressurs : Velg Legg til/koble til Ressurs for å angi basis-/blokkostnaden. Basiskostnaden brukes når ressursen velges. Blokkostnaden multipliseres med antall bestilte blokker.
  8. Klikk på Oppdater for å lagre ressursene til det bestillbare produktet.