Legg til en SRV -oppføring

SRV (Service) -oppføringer er DNS -oppføringer som brukes til å identifisere datamaskiner som hoster spesifikke tjenester, slik som FTP, telefoni eller direktemeldinger. Legg til en SRV -oppføring til domenet ditt når som helst i GoDaddy -kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Velg Legg til under oppføringstabellen.
  5. Under Type velger du SRV .
  6. Angi detaljene for SRV -oppføringen din:
    • Tjeneste : Tjenestenavnet til denne SRV -oppføringen. Navnet skal begynne med en understrek, for eksempel _ldap , _ftp eller _smtp .
    • Protokoll : Protokollen tjenesten bruker. Navnet skal begynne med en understreking, slik som _tcp eller _udp .
    • Navn : Vertsnavnet eller domenenavnet SRV -en kobler til. Hvis du vil koble oppføringen til domenenavnet ditt, skriver du inn @ .
    • Mål : Vertsnavnet til maskinen som tilbyr tjenesten, slik som host.example.com .
    • Prioritet : Prioriteten for SRV -oppføringen. For flere poster som har samme navn og tjeneste , bestemmer prioritetsnummeret hvilket mål som skal kontaktes først.
    • Vekt : Vekten til SRV -posten. For flere poster som har samme navn , tjeneste og prioritet , bestemmer vektverdien hvor ofte ett mål blir valgt i forhold til andre.
    • Port : Portnummeret for tjenesten, for eksempel 80 eller 21 .
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Lagre for å lagre din nye SRV -oppføring.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.