Rediger en SRV -oppføring

Rediger SRV (Service) -oppføringer i DNS -sonefilen din for å endre innstillingene som brukes til å identifisere datamaskiner som er vert for spesifikke tjenester, for eksempel FTP, telefoni eller direktemeldinger.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Rediger ved siden av SRV -oppføringen du redigerer.
  5. Rediger detaljene for SRV -oppføringen din:
    • Tjeneste : Tjenestenavnet til denne SRV -oppføringen. Navnet skal begynne med en understreking, slik som _ldap , _ftp eller _smtp .
    • Protokoll : Protokollen tjenesten bruker. Navnet skal begynne med en understreking, slik som _tcp eller _udp .
    • Navn : Vertsnavnet for posten. Skriv inn @ for å plassere SRV -oppføringen på rotdomenet ditt.
    • Verdi : Vertsnavnet til maskinen som leverer tjenesten, slik som host.example.com .
    • Prioritet : Prioriteten for SRV -oppføringen. For flere poster som har samme navn og tjeneste , bestemmer prioritetsnummeret hvilken verdi du skal kontakte først.
    • Vekt : Vekten til SRV -posten. For flere poster som har samme navn , tjeneste og prioritet , bestemmer vektverdien hvor ofte en verdi blir valgt i forhold til andre.
    • Port : Portnummeret for tjenesten, for eksempel 80 eller 21 .
    • TTL : Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.