Rediger en SRV -oppføring

SRV (Service) -oppføringer i DNS -sonefilen spesifiserer tilkoblingsdetaljene for tjenester som FTP, telefoni eller direktemeldinger. Tjenester som disse må du få tilgang til via spesifikke porter, og SRV -oppføringer lar deg spesifisere disse portene via DNS. Du kan når som helst redigere SRV -oppføringene dine i GoDaddy -kontoen din.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Velg avmerkingsboksene ved siden av DNS -postene du må redigere, og velg deretter Rediger .
    • Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av en enkelt oppføring for å redigere en enkelt oppføring i stedet.
  5. Rediger detaljene for SRV -oppføringen din.
    • Tjeneste : Dette er et symbolsk navn for tjenesten, slik som _ sip , og begynne med en understreking (_).
    • Protokoll : Transportprotokollen for tjenesten som begynne med en understreking (_). Dette legges oftest inn som _ tcp eller _ udp .
    • Navn : Vertsnavnet eller prefikset til posten, uten domenenavnet. Skriv inn & commat; for å legge posten til rotdomenet ditt, eller angi et prefiks, for eksempel e -post eller telefon .
    • Verdi : Vertsnavnet til maskinen som tilbyr tjenesten, slik som mail.coolexample.com .
    • Prioritet : Prioriteten avgjør hvilken post som skal kontaktes først når flere SRV -poster med samme navn finnes på domenet. Et lavere tall betyr mer foretrukket, og posten med lavest prioritet vil bli brukt først.
    • Vekt : Den relative vekten for SRV -poster med samme prioritet. En høyere verdi betyr større sjanse for å bli plukket.
    • Port : Porten hvor tjenesten finnes, for eksempel 80 eller 21 .
    • TTL (Time to Live) : Hvor lang tid serveren skal hurtigbufre informasjonen før den oppdateres. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. (Valgfritt) Velg Legg til flere poster for å legge til flere DNS -poster samtidig. Hvis du ombestemmer deg, velgskjermbilde av ikonet for sletting av en dns -oppføring Slett for å fjerne alle poster som ikke er lagret ennå.
  7. Velg Lagre for å bekrefte endringene. Hvis du har lagt til flere poster samtidig, velger du Lagre alle poster .
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.