Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til et domene i HTTP- og SSL -overvåking for Gen 4 -serveren min

Domener med DNS som peker mot serverens IP -adresse , kan legges til Overvåking for å vise statusen til nettsteder og SSL -er. E -posten på GoDaddy -kontoen din vil også motta automatiske varslinger hvis nettstedet ditt går ned, slik at du umiddelbart kan løse problemer hvis de oppstår.

Merk: Selvadministrert Gen 4 VPS og Dedikert servere kan legge til 1 domene for overvåking. Fullt administrerte kunder kan legge til opptil fem domener for overvåking.
  1. Logg på GoDaddy -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Velg ServereMine produkter -siden.
  3. Velg Administrer ved siden av Gen 4 -serveren du vil bruke.
  4. Velg Overvåking øverst i kontoens instrumentbord .
    velg overvåkingsfane
  5. I delen Overvåkede domener velger du Legg til et domene .
  6. Angi domenet du ønsker å overvåke, og velg deretter Send inn domene . Etter noen minutter vil et suksessvindu vises øverst til høyre for å bekrefte at domenet er lagt til. I delen Overvåkede domener :
    • Status : Viser om nettstedet ditt er i orden eller ikke løser problemet .
    • SSL -status : Viser om SSL -en din er OK , utløper om 14 dager , utløpt , ugyldig eller ingen SSL oppdaget .

E -postvarsler vil automatisk bli sendt hvis nettstedet ditt slutter å løse.