Legg til FTP -brukere i Linux -hostingkontoen min

For å gi andre tilgang til Linux -hostingkontoen din, legger du til dem som FTP -brukere, slik at de også kan laste opp filer eller administrere nettstedet ditt. Du kan begrense hva disse brukerne har tilgang til, og hvor mye de kan laste opp.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Velg FTP-administrator øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg FTP -administrator
  4. På cPanel FTP -kontoer -siden nedenfor Legg til FTP -konto fyller du ut disse feltene:

Felt Hva det betyr ...
    Logg på Den første delen av brukernavnet ditt. Det komplette brukernavnet inkluderer @[det primære domenenavnet for kontoen din]. Hvis for eksempel det primære domenet ditt er coolexample.com, og du skriver inn ftpuser, vil det komplette brukernavnet for FTP være ftpuser@coolexample.com.
    Passord Passordet for denne FTP-brukeren.
    Katalog Katalogen denne brukeren kan få tilgang til. For å gi denne brukeren tilgang til hele kontoen, angir du bare en skråstrek ( / ).
    Kvote Total størrelse på filene (i MB) denne brukeren kan laste opp til den katalogen. Velg Ubegrenset uten grenser. Eksisterende filer i en katalog teller mot kvoten.
  5. Klikk på Opprett FTP -konto .

Gjenta disse trinnene for alle andre brukere du vil legge til. Du kan ha opptil 50 FTP -brukere for Economy- og Deluxe -kontoer, og et ubegrenset antall for Ultimate -kontoer.