GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til og rediger et bilde i GoDaddy Studio

Trinn 3 i Forstå GoDaddy Studio og opprett en prosjektserie

Et flott bilde kan gjøre at designen din skiller seg ut. Legg til dine egne bilder eller velg ett av de tusenvis av profesjonelle arkivbildene som er tilgjengelige i GoDaddy Studio.

1. Åpne prosjektet du vil jobbe med. Dette kan være malen du valgte i forrige trinn.
  2. I menyen nederst på skjermen trykker du på Bilde .
  3. Bla gjennom kategoriene øverst på skjermen for å finne en samling bilder du kan velge mellom. Hvis du trykker på Bilder , vil du kunne ta et bilde eller velge et fra enheten din eller GoDaddy -nettstedet. Hvis du trykker på Unsplash eller Pixabay , kan du bruke søkeboksen til å søke etter tema, stil eller navn, f.eks. “Bursdag”, “abstrakt” eller “trær”.
  4. Trykk på bildet du vil legge til designet ditt.
  5. Nederst på skjermen ser du en meny med redigeringsalternativer. Disse inkluderer:
    • Hvordan bruke et filter
    • Hvordan fjerne bakgrunnen for bildet
    • Justerer eksponering, kontrast, metning, varme, falming, høydepunkter, skygger, vignett og skarphet
    • Beskjære bildet for å ekskludere visse deler
    • Endrer størrelsen på bildet
    • Legge til skygge for å gi dybde og dimensjon
    • Endre opasiteten (hvor solid eller gjennomsiktig bildet er)
    • Rotere bildet
    • Gjør bildet uskarpt
    • Øke eller redusere fargetone (mengden hvitt)
    • Å peke bildet én piksel om gangen for å plassere det på riktig sted
    • Bruk maskeverktøyet til å fjerne deler av bildet
    • Bruke blandingsverktøyet til å skape unike effekter
  6. Trykk på haken øverst til høyre for å bruke endringene dine.
  1. Åpne prosjektet du vil jobbe med. Dette kan være malen du valgte i forrige trinn, eller et helt nytt prosjekt.
  2. I menyen til venstre på skjermen trykker du på Bilde .
  3. Last opp et bilde fra datamaskinen din, eller søk etter et arkivbilde etter tema, stil eller navn, f.eks. “Bursdag”, “abstrakt” eller “trær” og velg bildet du vil legge til designet.
  4. På høyre side av skjermen ser du en meny med redigeringsalternativer. Disse inkluderer:
    • Hvordan bruke et filter
    • Hvordan fjerne bakgrunnen for bildet
    • Justerer eksponering, kontrast, metning, varme, falming, høydepunkter, skygger, vignett og skarphet
    • Beskjære bildet for å ekskludere visse deler
    • Endrer størrelsen på bildet
    • Legge til skygge for å gi dybde og dimensjon
    • Endre opasiteten (hvor solid eller gjennomsiktig bildet er)
    • Rotere bildet
    • Gjør bildet uskarpt
    • Øke eller redusere fargetone (mengden hvitt)
    • Bruk maskeverktøyet til å fjerne deler av bildet
    • Bruke blandingsverktøyet til å skape unike effekter
    Endringene lagres automatisk mens du jobber.