Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Logg deg på Gen 4 -serveren min med Plesk

Du kan logge direkte på Plesk ved å bruke brukernavnet og passordet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server. Dette er en sikker måte å gi andre tilgang til serveren uten å gi dem GoDaddy -kontopassordet ditt. Du trenger ikke å ha administratortilgang aktivert for å logge på denne måten.

1. Åpne en nettleser med denne URL-adressen: https://[serverens IP-adresse]:8443.
  2. Angi admin som ditt brukernavn.
  3. Skriv inn vertskontoens passord, og klikk deretter på Logg på.