Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Logg deg på Gen 4 -serveren min med Plesk

Du kan logge direkte på Plesk ved å bruke brukernavnet og passordet for din 4. generasjons VPS eller dedikerte server. Dette er en sikker måte å gi andre tilgang til serveren uten å gi dem GoDaddy -kontopassordet ditt. Du trenger ikke å ha administratortilgang aktivert for å logge på denne måten.

1. Åpne en nettleser med denne URL-adressen: https://[serverens IP-adresse]:8443.
  2. Angi admin som ditt brukernavn.
  3. Skriv inn vertskontoens passord, og klikk deretter på Logg på.