Øk OneDrive -lagring på Business Enterprise -planen min

Din Microsoft 365 Business Enterprise -plan leveres med 1 TB OneDrive -lagringsplass per bruker. Etter hvert som organisasjonen din vokser, kan du legge til ekstra lagringsplass hvis du oppfyller begge disse kravene:

• Ha 5 eller flere Business Enterprise -brukere i organisasjonen din.
  • Minst én av Business Enterprise -brukerne har brukt over 90% av OneDrive -plassen sin.

Du må være administrator for en Business Enterprise -plan for å følge disse trinnene.

1. Logg på OneDrive -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Lagring og angi din foretrukne lagringsmengde i Standard lagring i GB -boksen. Standard lagringsplass må være i GB (og mindre enn 5120 GB).
    OneDrive administrasjonssenter med lagringspanel og standard lagringsboks
  3. Velg Lagre.

Relaterte trinn

• Om nødvendig kan OneDrive -lagring økes fra 5 TB til 25 TB med lignende krav:
    • Ha 5 eller flere Business Enterprise -brukere i organisasjonen din.
    • Minst 1 bruker som bruker 90% av sin tildelte 5 TB OneDrive -lagring.
  • Sjekk ut denne artikkelen fra Microsoft om hvordan du overvåker OneDrive -lagringsgrensen .