Oppfør virksomheten min på Yelp

Yelp er en flott måte for folk å finne din lokale virksomhet og legge anmeldelser på nett. Når du har publisert og gjort krav på oppføringen, vil du kunne se hvordan du gjør det på Yelp og oppdatere åpningstider, bilder og annen informasjon.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for Grunnleggende markedsføring med GoDaddy og Komme i gang med GoDaddy Digital Marketing Suite.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Bla til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For Digital Marketing Suite: Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av kontoen du vil endre.
  3. Åpne Yelp.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > Sosial .
    • For Digital Marketing Suite: Fra instrumentbordet, velg Sosial .
  4. Velg Koble til hvis du ikke har en eksisterende Yelp -oppføring. (Velg Administrer oppføringen din hvis du allerede har en Yelp -oppføring.)
  5. Velg å Koble til en oppføring (hvis du allerede har en Yelp -konto du vil koble til) eller Opprett ny oppføring .
  6. Følg meldingene til Yelp -oppføringen din er opprettet og koblet til Website Builder eller Digital Marketing Suite. Vi vil prøve å lete etter eksisterende Yelp -oppføringer som ligner på dine, for å hjelpe deg med å gjøre krav på den eksisterende oppføringen og unngå å opprette duplikater.
  7. Hver gang du går tilbake til siden Sosial, vil du kunne se hvordan du presterer på hver plattform.