Oppgrader Linux -hostingplanen min

Slik kan du oppgradere Linux -hostingplanen din hvis du trenger mer prosessorkraft eller fysisk minne. Å oppgradere planen din kan gjøre nettstedet ditt raskere og mer motstandsdyktig når trafikken øker.

Merk: Selv om oppgraderinger vanligvis tar 10 til 30 minutter, kan det ta opptil 24 timer for store nettsteder. Nettstedene dine kan oppleve periodevis nedetid til oppgraderingen er fullført.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velger > Oppgrader.
    velg oppgradering
  4. Velg plannivået du ønsker, og klikk deretter på Oppgrader .
  5. Følg meldingene for å fullføre betalingsprosessen.