Opprett eller rediger bloggkategorier

Ved å opprette bloggkategorier og tildele dem til innlegg kan du kontrollere hvor enkelte innlegg vises. Du kan opprette kategoriene på farten samt redigere dem ved en senere anledning.

Merk: Før du begynner med oppretting av kategorier, må du gjøre følgende Legg til en blogg på nettstedet mitt og Opprette blogginnlegg.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Åpne i Min blogg-panelet.
    klikk på Min blogg-knapp
  4. Når Administrer blogg-vinduet vises, finner du innlegget du vil kategorisere, klikker på knappen med tre prikker ved siden av innlegget og velger Rediger innlegg.
    Klikk på Rediger innlegg
  5. Klikk på innstillinger-knappen ved siden av innleggets Publiser-knapp.
    Klikk på knappen ved siden av Publiser
  6. Skriv inn den første kategorien i Kategorinavn-feltet, og klikk på Legg til.
    Skriv inn kategorien, og klikk på Legg til
  7. Gjenta trinn 6 hvis du vil legge til flere kategorier med en gang (eller gå tilbake til dette trinnet senere).
  8. Velg kategorien (eller kategoriene) du vil skal gjelde for innlegget.
    Velg kategorien, og klikk på Publiser

Merk: Hvis du vil fortsette med å kategorisere andre innlegg før du publiserer, klikker du på Innlegg i hovedvinduet for å gå tilbake til Administrer blogg-vinduet.
    Klikk på Innlegg

9. Når du er ferdig med kategoriseringen, klikker du på Publiser. (Et Publisert!-bekreftelsesvinduet vises kjapt og lukkes automatisk.)
  10. Klikk på Innlegg øverst til venstre, og når Administrer blogg-vinduet vises, viser innlegget som nå er publisert, den tildelte kategorien eller kategoriene.
    Kategorien vises med innlegget