Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett eller rediger bloggkategorier

Ved å opprette bloggkategorier og tildele dem til innlegg kan du kontrollere hvor individuelle innlegg vises. Du kan opprette kategoriene mens du går, samt endre dem senere.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Markedsføring > Blogg .
  4. Start et nytt innlegg ved å velge Opprett innlegg . Eller gå til et eksisterende innlegg, velgtre horisontale prikker -ikon , og velg deretter Rediger innlegg .
  5. I Kategorier har du tre alternativer:
    1. Velg en eksisterende kategori : Velg avmerkingsboksen ved siden av kategoriene dette blogginnlegget gjelder for.
    2. Redigere en eksisterende kategori : Velg Rediger for å gi nytt navn til eller slette eksisterende bloggkategorier.
    3. Legg til en ny kategori : Skriv inn et nytt kategorinavn i boksen og velg Legg til .
  6. Velg Oppdater for å bruke kategoriendringene på blogginnlegget ditt. Hvis innlegget ikke er publisert ennå, velger du Publiser eller Angi publiseringsdato .