Send blogginnlegg-snutter via e-post

Du kan aktivere funksjonen for at dine besøkende kan abonnere når de ser på bloggen din. Denne funksjonen sender automatisk abonnentene en e-post med snutter av bloggen din hver gang du legger ut et blogginnlegg.

Påkrevd: Før du begynner å skrive blogginnlegg, må du legge til en bloggseksjon på nettstedet ditt for å vise innleggene. Se Legg til en blogg på nettstedet mitt.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Blogg i menylinjen øverst i instrumentbordet.
  4. Klikk på AbonnementAdministrer blogg-panelet.
    E-postabonnenter
  5. I denne delen må du sørge for at glidebryteren er satt til «på».
  6. Da blir varsler sendt til abonnenter om at et nytt blogginnlegg er opprettet.