Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett flere blogger på nettstedet mitt

Website Builder lar deg opprette flere bloggseksjoner på nettstedet ditt - én bloggseksjon per side. Brukes i kombinasjon med bloggkategorier, kan du kontrollere hvilke innlegg som vises i hver bloggseksjon. Vis innlegg som er relatert til spesifikke emner sammen, eller få det til å se ut som om du har flere blogger.

Påkrevd: Før du legger til en annen blogginnlegg -del på nettstedet ditt, må du opprette minst ett blogginnlegg og kategorier for det .

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger og bruke en blogg for bedriften din .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til i din nye bloggseksjon, og legg til en del . Du er begrenset til én bloggseksjon til side, så du må kanskje legge til en side til .
  5. Søk etter Blogg -delen og velg Legg til . Dette er akkurat som å legge til din første bloggseksjon .
  6. Velg hvilken eller hvilke kategorier som skal vises i denne bloggseksjonen.
  7. Rediger tittelen på bloggseksjonen, i tillegg til layout, aksentfarge og bakgrunnsbilde.
  8. Velg Ferdig .
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.