Opprett flere blogger på nettstedet mitt

Med Website Builder kan du opprette flere blogger på nettstedet ditt – på samme side eller på ulike sider. I kombinasjon med bloggkategorier kan du kontrollere hvilke innlegg som vises i hver blogg. Det er fordi bloggredigeringsprogrammet til Website Builder ikke er knyttet til en spesifikk side, så du kan opprette innlegg når som helst, og deretter bestemme hvilken blogg som innleggene skal vises på.

Merk: Før du legger til andre blogger på nettstedet ditt, må du opprette nettstedets første blogg og lage kategorier for den. Siden denne oppgaven krever flere forberedelsestrinn enn andre oppgaver, bør du sette av 10–15 minutter ekstra til å fullføre hele jobben.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider-panelet for å komme til siden du vil legge ut enda en blogg på.
    Velg side for enda en blogg

Merk: Hvis du vil legge ut bloggen på en helt ny side, se Opprett en annen side.)

4. Legg til en bloggseksjon til den valgte siden. Siden vil som standard vise alle innleggene fra nettstedet ditt, men du kan endre på det nedenfor.
  5. Klikk hvor som helst i den nye bloggseksjonen for å åpne bloggpanelet.
  6. Klikk på Vis innlegg fra-menyen, og velg bloggkategoriene du vil vise på den nye bloggen din.
    Velg kategorier for den nye bloggen
  7. Klikk på Ferdig, så viser den nye bloggen kun publiserte innlegg fra de valgte kategoriene.
    Ny blogg viser kun valgte innlegg

Merk: Alle innlegg-knappen viser kun innlegg for den bloggen — og ingen innlegg fra de andre bloggene.

8. Gå til siden der den opprinnelige bloggen vises, klikk hvor som helst i bloggen og bruk bloggpanelets Vis innlegg fra-menyen på nytt for å velge hvilke innleggskategorier du vil vise på den bloggen.
    Velg kategorier for den opprinnelige bloggen
  9. Klikk på Ferdig for å se endringene på den opprinnelige bloggen, og klikk på Publiser når du er klar.
    Opprinnelig blogg viser nylig valgte kategorier