Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprette blogginnlegg

I et blogginnlegg skriver du innhold basert på et emne eller nøkkelord, formaterer det og legger til et bilde. Alt som gjenstår er å publisere nå eller planlegge senere. Er du usikker på hva du skal si? Utkastversjoner lagres automatisk, så det er bare å skrive ned en kjapp idé og fullføre den når du er klar. Husk å legge til en bloggseksjon på nettstedet ditt for å vise innleggene.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å bruke en blogg for virksomheten din .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Markedsføring > Blogg .
  4. Velg Opprett innlegg .
  5. Nå er det på tide å skrive innlegget ditt!
    • Start med tittelen. Det skal både inneholde hovedideenøkkelordet og også gi leserne en ide om fordelen de får ved å lese artikkelen din. Tittelen din må bestå av mindre enn 65 tegn.
    • Legg til tekst. Skriv i en samtalestemme, og bruk overskrifter for å skille ideer. Fremhev tekst for å formatere og koble til tekst.
    • Med markøren i tekstområdet, bruker du + for å legge til bilder, video eller en skillelinje . Legg til et arkivbilde eller video, eller ett av dine egne bilder eller videoer. Lær mer om hvordan du oppretter et profesjonelt utseende-bilde .
    • Legg til det fremhevede bildet. Ikke bare vises det i innlegget ditt, men også i bloggseksjonen på nettstedet ditt.
    • Velg en kategori, eller legg til en ny kategori. Kategorier lar deg opprette flere blogger på nettstedet ditt.

Merk: For å slette en skillelinje, velg linjen og trykk på Backspace eller Delete på tastaturet.

6. Når du er klar til å dele innlegget ditt med verden, velger du Publiser eller Angi publiseringsdato . Når bekreftelsesvinduet vises, kan du velge Vis innlegg for å se hvordan det ser ut for besøkende på bloggen din.

Mer informasjon

Beste praksis for blogginnlegg

Disse videoene er en del av instruksjonsserien for å bruke en blogg for virksomheten din .