Opprette blogginnlegg

Your website's blog feature lets you write a new post, format it, add a photo, and publish it right away. Or, if you still thinking about what to say, just jot down an idea. Since even drafts are saved automatically, you can finish it when you're ready and publish it then. (The blog feature supports only English.)

Merk: Før du begynner å skrive blogginnlegg, må du legge til en sideseksjon på nettstedet ditt for å vise innleggene. Se Vær vert for en blogg på mitt nettsted.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Min blogg-panelet.
    klikk på blogg blogg
  4. I Blogginnlegg-vinduet klikker du på Nytt innlegg.
    klikk på Nytt innlegg-knappen
  5. Begynn ved å klikke på Skriv inn tittel og skrive inn din egen tittel.
    skriv inn tittel og tekst
  6. Når du vil skrive hoveddelen av innlegget ditt, klikker du på Begynn å skrive...-linjen, og skriver inn din egen tekst.
  7. Hvis du vil formatere eller koble tekst, merker du teksten. Det vises en verktøylinje, som du kan bruke til å formatere eller koble etter behov.
    formater eller koble merket tekst
  8. Når du trykker på Enter/Retur for å begynne et nytt avsnitt, kan du fortsette å skrive for å legge til mer tekst. Eller klikk på plusstegnet som vises, for å sette inn et bilde eller en horisontal delelinje.
    sett inn foto eller delelinje
  9. I Bildebibliotek klikker du på Opplastede bilder-fanen for å bruke ett av dine egne bilder. Eller klikk på Arkivbilder-fanen, skriv inn relevante nøkkelord, og klikk på Søk for å finne tilknyttede gratis arkivbilder.
    last opp eget bilde eller velg arkiv
  10. Når du finner et bilde du vil bruke, klikk på det for å legge til en grønn hake, og klikk på Sett inn bilder. Bildet legges til blogginnlegget.
  11. Når du er klar til å dele innlegget ditt med verden, klikker du på Publiser.
    innlegget er klart til publisering