Opprette blogginnlegg

I et blogginnlegg skriver du innhold basert på et emne eller nøkkelord, formaterer det og legger til et bilde. Alt som gjenstår er å publisere nå eller planlegge senere. Er du usikker på hva du skal si? Utkastversjoner lagres automatisk, så det er bare å skrive ned en kjapp idé og fullføre den når du er klar. Husk å legge til en bloggseksjon på nettstedet ditt for å vise innleggene.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å bruke en blogg for virksomheten din .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Markedsføring og deretter Blogg .
  4. Velg Opprett innlegg .
  5. Nå er det på tide å skrive innlegget ditt!
    • Start med tittelen. Det skal både inneholde hovedideenøkkelordet og også gi leserne en ide om fordelen de får ved å lese artikkelen din. Tittelen din må bestå av mindre enn 65 tegn.
    • Legg til tekst. Skriv i en samtalestemme, og bruk overskrifter for å skille ideer. Fremhev tekst for å formatere og koble til tekst.
    • Med markøren i tekstområdet, bruker du + for å legge til bilder, video eller en skillelinje . Legg til et arkivbilde eller video, eller ett av dine egne bilder eller videoer. Lær mer om hvordan du oppretter et profesjonelt utseende-bilde .
    • Legg til det fremhevede bildet. Ikke bare vises det i innlegget ditt, men også i bloggseksjonen på nettstedet ditt.
    • Velg en kategori, eller legg til en ny kategori. Kategorier lar deg opprette flere blogger på nettstedet ditt.

Merk: For å slette en skillelinje, velg linjen og trykk på Backspace eller Delete på tastaturet.

6. Når du er klar til å dele innlegget ditt med verden, velger du Publiser eller Angi publiseringsdato . Når bekreftelsesvinduet vises, kan du velge Vis innlegg for å se hvordan det ser ut for besøkende på bloggen din.

Mer informasjon

Beste praksis for blogginnlegg

Disse videoene er en del av instruksjonsserien for å bruke en blogg for virksomheten din .