Opprette blogginnlegg

Bloggen på nettstedet ditt gjør det mulig for deg å skrive et nytt innlegg, formatere det, legge til bilde og publisere det med én gang. Ikke sikker på hva du skal skrive? Utkastversjoner lagres automatisk, så det er bare å kladde ned en idé og fullføre innlegget når du er klar.

Merk: Før du begynner å skrive blogginnlegg, må du legge til en bloggseksjon på nettstedet ditt for å vise innleggene. Se Legg til en blogg på nettstedet mitt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Åpne i Min blogg-panelet.
    klikk på Min blogg-knapp
  4. I Administrer blogg-vinduet klikker du på Nytt innlegg.
    klikk på Nytt innlegg-knappen
  5. Begynn ved å klikke på Skriv inn tittel her og skrive inn din egen tittel.
    skriv inn tittel og tekst
  6. Når du vil skrive hoveddelen av innlegget ditt, klikker du på Begynn å skrive...-linjen, og skriver inn din egen tekst.
  7. Hvis du vil formatere eller koble tekst, merker du teksten. Det vises en verktøylinje, som du kan bruke til å formatere eller koble etter behov.
    formater eller koble merket tekst
  8. Når du trykker på Enter/Retur for å begynne et nytt avsnitt, kan du fortsette å skrive for å legge til mer tekst. Eller klikk på plusstegnet som vises, for å sette inn et bilde eller en horisontal delelinje.
    sett inn foto eller delelinje
  9. I Bildebibliotek klikker du på Mine opplastinger-fanen for å bruke ett av dine egne bilder. Eller klikk på Arkivbilder-fanen, skriv inn relevante nøkkelord, og klikk på knappen med forstørrelsesglass for å finne tilknyttede gratis arkivbilder.
    last opp eget bilde eller velg arkiv
  10. Når du finner et bilde du vil bruke, klikk på det for å legge til en hake, og klikk på Sett inn. Bildet legges til blogginnlegget.
    bildet er lagt til innlegget
  11. Når du er klar til å dele innlegget ditt med verden, klikker du på Publiser. Når bekreftelsesvinduet vises, kan du klikke på Vis innlegg for å se hvordan det ser ut for besøkende på bloggen din.