Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Opprett et Facebook -innlegg som kan kjøpes

Butikker hjelper folk med å utforske produkter og samlinger av produkter uten å forlate Facebook. Følg trinnene i denne artikkelen for å markere et spesifikt produkt i et Facebook -innlegg som kan kjøpes.

1. Opprett et innlegg i Facebook -kontoen din.
  2. Skriv inn meldingen din og velg alternativet for å merke produkter .
    ALTEXT
  3. Legg til et bilde når du blir bedt om det.
  4. Velg bildet for å vise katalogen din. Velg produktet du vil tagge, og deretter Lagre og legg ut .
  5. Sjekk Facebook -siden din, så ser du innlegget ditt!