Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Send oppsettsområdet mitt til produksjonsnettstedet

Trinn 5 av Komme i gang med oppsett-serien.

Etter å ha gjort endringer til oppsettsområdet ditt, kan du sende disse endringene til ditt live produksjonsnettsted.

Advarsel: Synkroniseringsprosessen vil kun overskrive filene dine som standard. Hvis du merker av i boksen Overskriv innhold, vil databasen også bli overskrevet. Sørg for at innholdet på oppsettsområdet ditt er det du vil ha på live-nettstedet ditt før du sender endringene til produksjon. WooCommerce-nettsteder: Gjør deg kjent med oppdateringsprosessen for WooCommerce før du sender innhold til live-nettstedet ditt.

Merk: Eventuelle egendefinerte koder eller ressurser som ikke er lagret i /wp-content-mappen vil ikke bli flyttet til og fra oppsettsområdet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du ønsker å sende oppsettsområdeendringer til produksjon for, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.
    velg innstillinger
  4. Under Oppsettsområde, velger du Handlinger-menyen og deretter Synkroniser nettsteder.
  5. Velg Send oppsettsområde til produksjon. Velg kun Overskriv innhold hvis du ønsker å overskrive databasen i tillegg til filene i ditt live produksjonsnettsted.
  6. Velg Synkroniser.

Å synkronisere oppsettsområdet fra produksjonsnettstedet ditt kan ta et par minutter avhengig av hvor stort og sammensatt nettstedet ditt er. I det neste trinnet kommer du til å rydde opp i Administrert WordPress-hostingkontoen din ved å fjerne oppsettsområdet ditt.