Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Legg til en video og bilder i et blogginnlegg

Bilder og videoer gir ikke bare blogginnlegget ditt mer mening, de gir også blogginnlegget mer visuell interesse.

Merk: Vurder å opprette bilder eller videoer først før du oppretter et blogginnlegg .

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å bruke en blogg for virksomheten din .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Markedsføring > Blogg.
  4. Velg Opprett innlegg . Eller gå til et eksisterende innlegg du vil oppdatere, og hold markøren overMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen og velg Rediger innlegg
  5. Med markøren i tekstområdet, bruker du + for å legge til bilder, video eller en skillelinje.
    • Bilder : Å legge til bilder fra blogginnlegg ligner på å legge til et bilde på nettstedet ditt .
      • Last opp et nytt bilde eller velg blant nylig lagt til bilder, avgiftsfrie arkivbilder, samlinger, bilder fra sosiale medier og mer. Øverst til høyre kan du søke etter nøkkelord i både dine egne opplastede bilder eller arkivbilder.
      • Når du har valgt bildet ditt, velger du Sett inn .
      • Zoom inn på bildet ditt og velg justeringen. Deretter velger du å legge til en bildetekst og beskrive bildet for SEO og tilgjengelighet. Til slutt kan du koble et blogginnlegg til en URL.
    • Video : Lim inn URL -en til videoen din i boksen. Hvis du har lastet opp en video til mediebiblioteket ditt, kan du finne koblingen i Vimeo -kontoen din.
    • Skillelinjer : Skillelinjer er enkle linjer som gir et visuelt skille mellom to seksjoner. For å fjerne en skillelinje, velg delelinjen og trykk på Backspace eller Delete -tasten på tastaturet.
  6. Velg Ferdig hvis du la til et bilde eller en video.
  7. Fortsett å opprette blogginnlegget ditt .
  8. Les innlegget ditt igjen for å se etter stavefeil og at det gir mening.
  9. Når du er klar til å dele innlegget ditt med verden, velger du Publiser eller Angi publiseringsdato . Når bekreftelsesvinduet vises, kan du velge Vis innlegg for å se hvordan det ser ut for besøkende på bloggen din.