Outlook -feil: Handlingen kan ikke fullføres

Hvis du prøver å konfigurere en e -postadresse som allerede var konfigurert på Outlook -klienten, kan du få følgende feilmelding:

"Handlingen kan ikke fullføres. Tilkoblingen til Microsoft Exchange er ikke tilgjengelig. Outlook må være tilkoblet eller tilkoblet for å fullføre denne handlingen."

For eksempel har du kanskje hatt en e -postadresse fra Workspace Email konfigurert i Outlook, og deretter byttet til Microsoft 365. Hvis du prøvde å konfigurere e -posten din i Outlook -klienten igjen, vil du se denne feilen. For å fikse dette problemet, bruk følgende trinn. Etter hvert trinn, sjekk om Outlook fungerer. Hvis den ikke er det, fortsett til neste trinn og sjekk igjen.

1. Start datamaskinen på nytt.
    • Lukk alle programmer og start datamaskinen på nytt. Prøv deretter å åpne Outlook.
  2. Sjekk Windows Legitimasjonsbehandling.
  3. Tilbakestill passordet ditt.
  4. Opprett en ny Outlook -profil.
    1. Sørg for at Outlook er lukket.
    2. Følg instruksjonene i denne Microsoft -artikkelen under Opprett en ny profil .
      • Hvis du vil bruke den nye profilen når du åpner Outlook, følger du instruksjonene under enten Konfigurer Outlook for å alltid bruke den samme profilen eller Konfigurer Outlook for å be deg om å velge en profil når du starter .
  5. Test tilkoblingen.
  6. Deaktiver kort brannmurinnstillingene.
    • Gjennomgå eventuelle brannmurinnstillinger som kan blokkere tilkoblingen. Deaktiver brannmuren midlertidig for å bekrefte at den forårsaker feilen.
  7. Prøv å konfigurere Outlook manuelt.