Test Outlook for tilkoblingsproblemer

Hvis du har problemer med å åpne Outlook og bruker GoDaddy Microsoft 365 -kontoen din, kan det være at du har et tilkoblingsproblem.

Microsoft har en test som bekrefter forbindelsen mellom Microsoft 365 -kontoen din, Autosøk og konfigureringsprosessen. Hvis denne testen består, er problemet mest sannsynlig et problem med tilkoblingen eller enheten din. Hvis testen mislykkes, kan det indikere et problem på vår side.

1. Gå til Microsoft Connectivity Test .
  2. I Exchange Server -delen velger du Outlook -tilkobling
  3. Klikk på Neste.
  4. Fyll ut følgende felt på skjermen:
    E -postadresse Angi e-postadressen din for Microsoft 365.
    Domenenavn / brukernavn (eller UPN)
    Passord Angi passordet ditt for Microsoft 365.
    Bekreft passordet
  5. Velg Autosøk automatisk .
  6. Velg det du forstår og godta brukeravtalen.
  7. I Verifisering -feltet angir du den viste captchaen og klikker deretter på Bekreft .
  8. Klikk på Utfør test .

Mulige testsvar

Vanlige testsvar inkluderer:

• Vellykket: Tilkoblingstest vellykket
  • Vellykket: Tilkoblingstest vellykket med advarsler
  • Feil: Tilkoblingstest mislyktes

Vanlige problemer som forårsaker testfeil inkluderer:

Etter å ha løst disse potensielle problemene, kan du prøve testen på nytt.