Overfør domenet mitt bort fra GoDaddy

Overfør domenet ditt fra GoDaddy til en annen registrator ved å bruke sjekklisten vår for overføring bort. Du kan ikke overføre domenet ditt bort hvis det skjer innen 60 dager etter registrering av en tidligere overføring, hvis en 60-dagers lås ble brukt etter oppdatering av kontaktinformasjonen for domenet, eller hvis domenet ditt har Ownership Protection. Hvis du overfører et .UK-domenenavn, må du oppdatere IPS-koden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn ved å klikke direkte på det for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy.

Merk Viser alternativet som deaktivert? Du kan ikke overføre domenet ditt hvis det skjer innen 60 dager etter registreringen eller en tidligere overføring, hvis en 60-dagers lås ble brukt etter oppdatering av kontaktinformasjonen for domenet, eller hvis domenet ditt har Ownership Protection.

4. Gjennomgå sjekklisten for overføring, og velg deretter Fortsett overføringen.
  5. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden og deretter Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  6. Velg Mine domener for å gå tilbake til listen din over domener.

Du må fullføre overføringsprosessen med den nye registratoren din og gi vedkommende autorisasjonskoden for domenenavnet ditt.

Relaterte trinn

• Du kan fortsatt få autorisasjonskoden din, selv om alternativet for overføring bort vises som deaktivert. Opprett og last ned en eksporterbar liste for å hente autorisasjonskodene for domenene dine.
  • Fortsett å administrere DNS gjennom GoDaddy ved å legge til DNS-hosting etter at overføringen er fullført.