Overfør domenet mitt bort fra GoDaddy

Du kan overføre domenet ditt bort fra GoDaddy og til en annen registrator når som helst. Følg sjekklisten for overføring nedenfor, så forbereder vi automatisk domenet ditt for overføring til en annen registrator.

Du kan også forberede manuelt for overføring til en annen registrator, ved å fullføre noen få handlinger.

Merk: Domener kan ikke overføres innenfor 60 dager etter nyregistrering, overføring eller endring av kontaktinformasjon hvis den gjeldende registranten valgte å bruke en 60-dagers lås når endringene ble godkjent. Domener som er en del av en pakke, kan ikke overføres i en periode på 120 dager etter ny registrering.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg det spesifikke domenet du vil overføre.
    skjermbilde av enkelt domene valgt
  3. Velg Overføre til en annen registrator under Overfør. Hvis domenet ditt ikke er kvalifisert, viser vi en melding med informasjon om dette.
    skjermbilde av alternativer for overføring
  4. Gjennomgå detaljene i overføringslisten for ytterligere informasjon.
    Viktig: Personvern for domener blir slått av når du har fullført neste trinn. Dette er for å sikre at kontaktinformasjonen for domenet blir overført til neste registrator.
  5. Velg Fortsett overføringen.
    • Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
  6. (Valgfritt) Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden og deretter Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  7. Velg Mine domener for å gå tilbake til listen din over domener.

Husk å låse opp domenet før du fortsetter prosessen med den nye registratoren.