Overfør domenet mitt bort fra GoDaddy

Overfør domenet ditt fra GoDaddy til en annen registrator ved å bruke sjekklisten vår for overføring bort. Du kan ikke overføre domenet ditt bort hvis det skjer innen 60 dager etter registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en 60-dagers lås ble brukt etter oppdatering av kontaktinformasjonen for domenet. Du må verifisere identiteten din for å bekrefte overføringen hvis domenet ditt har Ownership Protection aktivert.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn ved å klikke direkte på det for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy. Du vil ikke være i stand til å overføre domenet ditt innen 60 dager av disse hendelsene:
  4. Gjennomgå sjekklisten for overføring, og velg deretter Fortsett overføringen. Hvis domenet ditt slutter på .UK, må du angi IPS-koden for den nye registratoren din og deretter velge Fullfør overføringen.

Merk: Hvis du har Ownership Protection på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatttotrinnsverifisering (2SV) aktivert på kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord for å sende et engangspassord til registrantens e-postadresse.

5. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden og deretter Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  6. Velg Mine domener for å gå tilbake til listen din over domener.

Fullfør overføringsprosessen med den nye registratoren din og gi vedkommende autorisasjonskoden for domenenavnet ditt.