Overfør et .eu -domene

Du kan overføre et .eu-domenenavn til oss. Overføringsprosessen er imidlertid spesiell for EURid (European Registry of Internet Domain Names).

Når du kjøper en .eu -domenenavnoverføring fra oss, må du først oppgi EU -adressen din i GoDaddys kontoinformasjon for å sikre at EU -adressen er oppført på domenenavnet under overføringsprosessen.

Vi varsler deretter EURid om forespørselen din

Du må godkjenne overføringen i kontoen din hos oss innen 40 dager, ellers vil forespørselen din utløpe. Jo raskere du godkjenner overføringen , jo raskere blir den fullført.

Hvis du bor i Storbritannia, vil du ikke kunne overføre et .eu -domene. For mer informasjon, se.eu -endringer og Brexit .