Rediger en NS -post

Rediger dine eksisterende tilpassede NS -oppføringer for å endre innstillingene for et spesifikt underdomeneprefiks som peker til forskjellige sett med navneservere. Vi konfigurerer automatisk NS -poster som trengs for standard DNS når du administrerer DNS med GoDaddy, og disse postene kan ikke endres. Egendefinerte NS -oppføringer lar deg administrere DNS for underdomenet på en separat DNS -tjeneste.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Rediger ved siden av NS -oppføringen du redigerer.
  5. Rediger detaljene for NS -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet til underdomeneprefikset du vil peke til.
    • Verdi : Navneserveren du vil at underdomenetypikset skal peke til.
    • TTL : Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.