Rediger navneservere for domene

Behold nettstedet og e-postadressen oppe og i gang ved å ha korrekte navneservere på domenet ditt. Du kan bytte navneserverne for domenene du har registrert hos GoDaddy, i GoDaddy-kontoen din. Det finnes alltid minst to navneservere for et domene, og når man bytter navneservere, blir stedet der du administrerer DNS, også byttet.

F.eks.: Hvis domenet bruker standard GoDaddy-navneservere, vil DNS-sonefilen være i GoDaddy-kontoen. Men hvis domenet bruker navneservere fra en annen leverandør, vil DNS-sonefilen være i den leverandørkontoen.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Navneservere fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Navneservere.
  4. Velg navneserverinnstillingen som passer best for deg:
    • GoDaddy-navneservere (anbefalt): Vi oppdaterer domenet ditt til et sett av GoDaddy-navneservere, og du administrerer DNS i GoDaddy-kontoen din.
    • Jeg vil bruke mine egne navneservere: Angi dine egendefinerte navneservere. Din DNS vil bli administrert andre steder og ikke her i GoDaddy-kontoen.
  5. Velg Lagre, og velg så Fortsett for å fullføre oppdateringene dine.
    • Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

Du ser en Vellykket-bekreftelse som forteller deg at navneserverne har blitt oppdatert. De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Noen domener kan ha spesielle krav for navneserver-innstillinger.
  • Hvis domenet ditt ikke er registrert eller hostet hos GoDaddy, kan du også administrere DNS hos oss ved å legge til DNS-hosting.