Rediger FTP -brukere i Linux -hostingkontoen min

Bruk cPanel FTP -administrator for å redigere passord og kvote for FTP -brukere i Linux -hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Klikk på FTP -administrator øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg ftp -administrator
  4. I delen FTP -kontoer , ved siden av FTP -brukerkontoen du ønsker å redigere, på cPanel FTP -kontoer -siden , velger du enten Endre passord eller Endre kvote .
  5. Gjør endringene dine og klikk deretter på Endre passord eller Endre kvote .