Rediger min domenevideresending

Etter at du har videresendt et domene, kan du oppdatere videresendingsinnstillingene når som helst.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. På siden Domeneinnstillinger ruller du ned til Ytterligere innstillinger og velg Administrere DNS.
    velg velg administrere dns
  4. Rull nedover til Videresending-delen.
  5. Velg blyantikonet ved siden av det videresendte domenet eller underdomenet.
  6. Rediger eksisterende videresendingsinnstillinger eller legg til nye innstillinger.
  7. Velg Lagre. Endringene trer i kraft i løpet av de neste 24–48 timene.

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresendes, må du sørge for at din www A-post peker til @.