Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Rediger min domenevideresending

Rediger innstillingene for ditt videresendte domene hvis du må endre destinasjon-URL-adressen eller legge til maskering.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Under Videresending, velger du Rediger ved siden av Domene eller Underdomene.
  5. Rediger dine eksisterende videresendingsinnstillinger eller legg til nye innstillinger.
  6. Velg Lagre.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresendes, må du sørge for at din www A-post peker til @.

Mer informasjon

• Ikke alle nettsteder kan maskeres. Hvis ditt maskerte domene viser en tom og hvit side, så må du bytte til Kun videresending. Alternativt kan du be verten din om å tillatte maskering.
  • Hold domenet ditt aktivt og unngå at det utløper ved å slå på automatisk fornyelse.