Rediger min domenevideresending

Rediger innstillingene for domenevideresending for å endre hvor domenet videresender til, videresendingstypen eller maskedetaljer.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Videresend fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Videresend.
  4. Rediger dine eksisterende videresendingsinnstillinger eller legg til nye innstillinger.
  5. Velg Lagre.
    • Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.

Relatert trinn

• Hvis du ønsker at www-versjonen av domenenavnet ditt også skal videresendes, må du sørge for at din www A-post peker til @.