Rediger mine domenemapper

Etter at du oppretter en domenemappe, kan du redigere innstillingene når som helst.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger, deretter Administrere mapper.
    velg administrere mapper
  3. Klikk på blyantikonet ved siden av domenemappen du ønsker å redigere.
  4. Gjør endringene dine, inkludert mappetillatelser for delegattilgang.
  5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn