Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Rediger mine domenemapper

Etter at du oppretter en domenemappe, kan du redigere innstillingene når som helst.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger , deretter Administrer mapper .
    velg administrer mapper
  3. Klikk på blyantikonet ved siden av domenemappen du ønsker å redigere.
  4. Gjør endringene dine, inkludert mappetillatelser for delegattilgang.
  5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn