Rediger mine domenemapper

Rediger domenemappene dine og endre detaljer som navn og beskrivelse. Du kan også gjøre endringer i mappetillatelser for delegater med tilgang til domenene dine .

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Mapper -ikonet over domenelisten, velg mappen du vil redigere, og velg deretter Rediger mappe .
    velg rediger mappe
  3. Rediger mappedetaljer etter behov.
    Merk: Navnet og beskrivelsen av Alle domener -mappen kan ikke redigeres.
  4. Velg tilgangsnivået for delegater ved å slå administrasjonstilgang og overføringstilgangstillatelser av eller på.
  5. Velg Lagre for å bruke endringene.

Tilknyttede trinn