Rediger mine domenemapper

Etter at du oppretter en domenemappe, kan du redigere innstillingene når som helst.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra den øverste menyen velger du Innstillinger , deretter Administrer mapper .
    velg administrer mapper
  3. Klikk på blyantikonet ved siden av domenemappen du ønsker å redigere.
  4. Gjør endringene dine, inkludert mappetillatelser for delegattilgang.
  5. Klikk på Lagre.

Tilknyttede trinn