Fjern en tilkobling fra domenet mitt

Fjern domenetilkoblingen din til andre nettsteder, for eksempel Instagram eller Squarespace, for å bruke domenet ditt med et annet produkt eller en annen tjeneste. Du må fjerne tilkoblingen før du kan redigere A -posten din eller konfigurere videresending av domene , fordi kobling av domenet ditt til et annet nettsted vil låse disse DNS -postene.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Over postertabellen velger du Fjern ved siden av malnavnet (f.eks. Squarespace eller Instagram).
  5. Bekreft fjerning ved å velge Ja, la oss gjøre det! .

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.