Fjern alle WordPress -kommentarer før en spesifikk dato

Du kan fjerne alle kommentarer som er igjen før en spesifisert dato ved å slette dem i bulk i WordPress -databasen.

Advarsel: Ta alltid en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du gjør endringer i databasen.
  1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, på menyen til venstre, velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker.
    velg en database i phpMyAdmin
  3. Velg SQL på toppmenyen.
    SQL -fanen i phpMyAdmin
  4. Skriv inn følgende kode i boksen nedenfor:
    DELETE fra wp_comments WHERE comment_date = ' ÅÅÅÅ - MM - DD HH : mm : ss '
  5. Erstatt YYYY med et år, MM med en måned, DD med en dag, HH med en time, mm med et minutt og ss med et sekund før som du vil fjerne kommentarer. Hvis du bare vil angi datoen, kan du angi kl. 00:00:00 for tiden på dagen.
  6. (Valgfritt) Hvis tabellprefikset ditt ikke er wp_ , erstatter du wp_ før kommentarer med det faktiske tabellprefikset. Du kan sjekke hvilket prefiks nettstedet ditt bruker i wp-config.php-filen.
  7. Velg .
  8. Når du blir spurt om du virkelig vil utføre kommandoen, velger du OK .
    melding i wordpress -databasen

Alle kommentarer som er igjen før den valgte datoen, fjernes nå fra nettstedet ditt.