Fjern plugin -moduler

Du kan fjerne en WordPress -plugin -modul med WordPress -panelet. Vi anbefaler alltid å fjerne ubrukte temaer og plugin -moduler for å forbedre ytelsen til nettstedet og redusere potensielle sikkerhetsproblemer.

1. Logg på WordPress
  2. Klikk på Plugin -moduler .
  3. Velg følgende sett med trinn basert på hvor mange plugin -moduler du ønsker å fjerne.

Fjern én aktiv plugin -modul

1. Finn plugin -modulen i listen.
  2. Klikk Deaktiver under navnet på plugin -modulen.
  3. Etter at siden er lastet inn på nytt, klikker du på Slett .

Fjern én inaktiv plugin -modul

1. Finn plugin -modulen i listen.
  2. Klikk på Slett under navnet på plugin -modulen.

Fjern alle inaktive plugin -moduler

1. Over plugin -tabellen klikker du på Inaktiv .
  2. Klikk på avmerkingsboksen i overskriftsraden øverst i plugin -modul -tabellen for å velge alle plugin -modulene.
  3. Bruk bulk -rullegardinmenyen for å velge slett .
  4. Klikk på Bruk -knappen ved siden av rullegardinmenyen.