Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sammenlign Gen 4 dedikerte serverplaner

GoDaddys generasjons 4 dedikerte servere er tilgjengelige i åtte planer - fire med standard harddisker (HDD) og fire med solid state -stasjoner (SSD). Hver plan er tilgjengelig med tre støttenivåer: Selvadministrert, Administrert og Fullt administrert. Se tabellene nedenfor for å finne planen og støttenivået som fungerer best for deg - eller for å se hva den eksisterende planen inkluderer.

Merk: Hvis du så etter generasjon 4 VPS -planer, har vi også de .

Generasjon 4 Dedikerte serverplaner (HDD)

Plannavn DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kjerner/tråder 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lagring HDD 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-nivå 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker)
OS Alle planer: Linux eller Windows
(se Støttenivåer for detaljer)
IP-adresser Alle planer: 1 dedikert
SSL-sertifikat Alle planer: Gratis det første året

Generasjon 4 Dedikerte serverplaner (SSD)

Plannavn DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kjerner/tråder 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lagring SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-nivå 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker) 1 (speilvendte disker)
OS Alle planer: Linux eller Windows
(se Støttenivåer for detaljer)
IP-adresser Alle planer: 1 dedikert
SSL-sertifikat Alle planer: Gratis det første året

Generasjon 4 Dedikerte støttenivåer for server

Funksjon Selvadministrert Fullstendig administrert
Kontrollpanel cPanel eller Plesk på CentOS 7 (valgfritt) cPanel/WHM
Linux OS-alternativer CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
Windows OS-alternativer Windows 2016 Windows 2016
Overvåk/oppretthold nettverksoppetid
DDOS-angrepsforebygging på nettverksnivå
Sikkerhetsoppdatering Kun med kontrollpanel
Apache, MySQL, nettverkssikkerhetsstøtte Begrenset (med kontrollpanel) Begrenset
cPanel, WHM, Plesk Begrenset (med kontrollpanel) Begrenset
Tilpasset installasjon av plugin-modul, oppdateringer, støtte Kun installasjon
Nettstedsoverføring fra en annen leverandør til GoDaddy Opptil 5 nettsteder, 10 GB/nettsted, 1 database/nettsted
Feilsøk brukerskriptfeil Begrenset
Tilpasset installasjon av applikasjon, oppdateringer, støtte GoDaddy vil kun undersøke og installere
Databaseadministrasjon
Optimalisering av server Begrenset: Ingen nettsted- eller skriftoppdateringer)
LAMP-støtte
PHP-modulinstallasjon
Optimalisering av server
SSL-installasjon