Legg til en blogg på nettstedet mitt

Når du legger en blogg til nettstedet ditt, kan du raskt publisere nytt innhold for å engasjere de besøkende. Daglige tips, iøynefallende bilder, smakfulle oppskrifter eller bransjeinnsikt – blogginnlegg trenger ikke være lange. Hyppighet er viktigere enn perfeksjon: Poenget er å få nettstedet ditt til å skille seg ut i den digitale stimen.

Merk: Hvis du ganske enkelt vil vise bloggen til et annet nettsted, se Display another site's blog on my website.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Legg til på denne siden fra panelet til høyre, eller klikk på plussymbolet fra hovedpanelet for å utføre Legg til del.
    klikk på Legg til på side eller legg til del
  4. Klikk på Min blogg-panelet.
    klikk på Blogg
  5. Foreløpig kan du klikke på et hvilket som helst oppsett. Du velger et oppsett du vil bruke i neste trinn.
    velg oppsett
  6. Når det vises en bekreftelse, kan du velge Oppsett, Uthevingsfarge, Tittel og, avhengig av det valgte oppsettet, Bakgrunnsbilde.
    Klikk på Administrer blogg
    Tilpassing av blogginnstillingene dine
    Layout Klikk på pilen for å bytte oppsett
    Fargeaksent Klikk på et annet rektangel for å endre på kontrastfargen
    Tittel Skiv i feltet for å endre seksjonsnavnet til bloggen
    Min blogg-knapp La den stå valgt med mindre du vil vise bloggen til et annet nettsted.
    Administrer blogg Se trinn 7 nedenfor
    Bakgrunnsbilde Klikk på pilen for å endre fokuset eller bytte bilde

Merk: Ferdig-knappen vises når du gjør den første endringen, men du kan ignorere den for å utføre alle endringene på en gang.

7. Når du har gjort alle endringene, klikker du på Ferdig for å lukke panelet, eller du kan klikke på Administrer blogg for å gå rett til redigeringsprogrammet for bloggen. Der kan du redigere innlegg eller opprette nye innlegg.