Send en e -post for overføring av domenekonto på nytt

Send e -posten på nytt for å godta en overføring av domenekontoen hvis mottakeren ikke finner e -posten eller ved et uhell slettet den. Sørg for at mottakeren sjekker søppelpost- eller søppelpostmappen sin i tilfelle det er tilfelle.

1. Logg på din GoDaddy Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Overføringer ut og deretter fanen Forespørsel sendt . Søk etter et spesifikt domene ved å bruke søkefeltet over domenelisten din.
    velg fanen Send forespørsel sendt
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av domenekontooverføringene du jobber med. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
  4. Velg Send forespørsel om overføring på nytt .
    velg send på nytt -forespørsel -knapp for overføring

Du vil se en bekreftelse som informerer deg om at vi har sendt e -posten på nytt til mottakerens e -postadresse. Sørg for at mottakeren sjekker søppelpost- eller søppelpostmappen sin i tilfelle det er tilfelle.

Relaterte trinn

• Sørg for at mottakeren godtar kontooverføringen for å fullføre prosessen med å overføre domenene ut av kontoen din.
  • Domener som er overført til en annen GoDaddy -konto, kan ikke overføres til en annen registrator på 10 dager.