Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Send en e -post for overføring av domenekonto på nytt

Send e -posten på nytt for å godta en overføring av domenekontoen hvis mottakeren ikke finner e -posten eller ved et uhell slettet den. Sørg for at mottakeren sjekker søppelpost- eller søppelpostmappen sin i tilfelle det er tilfelle.

1. Logg på GoDaddy -overføringssiden . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Sørg for at du har valgt Overføringer ut -knappen og er på Forespørsel sendt -fanen.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av domenene som venter på å bli godtatt. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  4. Velg Send forespørsel om overføring på nytt .

Det var det hele! Vi sender e -posten på nytt til mottakerens e -postadresse. Sørg for at mottakeren sjekker søppelpost- eller søppelpostmappen sin i tilfelle det er tilfelle.

Relaterte trinn

• Sørg for at mottakeren godtar kontooverføringen for å fullføre prosessen med å overføre domenene ut av kontoen din.
  • Domener som er overført til en annen GoDaddy -konto, kan ikke overføres til en annen registrator på 10 dager.