Sjekk min Good As Gold -saldo

Etter at du har lagt til midler på Good As Gold -kontoen , kan du sjekke saldoen for å se hvor mye penger du har tilgjengelig for kjøp med Good As Gold.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Good As Gold for å se transaksjonene og saldoen din. Du kan bruke filteret til å sortere mellom innskudd og uttak (kjøp).