Slett en DNS -mal

Slett en hel DNS -mal når som helst. Det vil ikke fjerne postene fra de enkelte domenene. Du kan fremdeles manuelt fjerne DNS -poster fra domener.

1. Logg deg på GoDaddy Domain Control Center. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg DNS > DNS -maler .
    dns maler menyalternativ
  3. Velg. Ved siden av malen du vil sletteslett dns malikon Slett mal -ikonet.
  4. Velg Slett for å bekrefte at du vil slette den valgte malen.

Relatert trinn

• Husk at sletting av malen sletter ikke DNS -poster fra et domene. Du må slette DNS -poster fra domener manuelt.