Nettstedbygger Hjelp

Slett en side fra nettstedet

Etter hvert som nettstedet vokser og endres, ønsker du kanskje å slette noen av sidene.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre.
    Klikk på Sider
  4. Bla til siden du vil slette, klikk på knappen med tre prikker lengst til høyre, og klikk på Slett side.
    Klikk på Slett side
  5. Når varselvinduet vises, klikker du på Slett.
  6. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig klikker du bare på Forhåndsvis for å se resultatene.
  7. Når du er klar til å gjøre endringene offentlig tilgjengelige, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).