Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slett en side fra nettstedet

Etter hvert som nettstedet vokser og endres, ønsker du kanskje å slette noen av sidene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. I Nettstedsnavigering kan du holde markøren over siden du vil endre, og velgetannhjulikonet for sideinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Sider og derettervertikal kebab-meny med tre prikker menyen.
  5. Velg Slett side .
  6. Velg Slett for å bekrefte at du virkelig vil fjerne denne siden. Hvis du ombestemmer deg, gjenopprett nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .