Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Start på nytt med Gen 4 -serveren min (gjenoppbygg)

Hvis du vil gå tilbake til et rent oppsett på din 4. generasjons VPS eller dedikerte server, kan du gjenoppbygge den (også kalt reprovisioning), som går tilbake til tilstanden til en nylig kjøpt server.

Advarsel: Gjenoppbygging sletter alt innhold på serverens harddisk, inkludert alle sikkerhetskopier, og kan ikke angres.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil gjenoppbygge.
  4. Øverst til høyre på siden klikker du Serverhandlinger og velger deretter Gjenoppbygg server .
  5. Følg meldingene på siden Gjenoppbygg serveren din , og fortsett medKonfigurer Gen 4 -serveren min .