Tilbakestill Facebook-tilkoblingen min

Hvis du støter på feil når du prøver å koble nettstedet ditt til Facebook, kan du prøve å tilbakestille Facebook-tilkoblingen din.

Sjekk først at du har opprettet en Facebook-bedriftsside, som er ulik Facebook-profilsiden din. Hvis du ikke oppretter en bedriftsside eller konverterer den personlige siden din til en bedriftsside, vil du ikke være i stand til å koble til nettstedet ditt.

En annen ting å sjekke er personvern- og bedriftsintegrering-innstillingene for Facebook-siden din. Når du har lest instruksjonene, går du til bedriftsinnstillinger og sjekker hvilke alternativer som er aktivert.

Du kan bestemme deg for å koble nettstedet ditt fra Facebook. Å gjøre dette vil imidlertid også koble fra Instagram og fjerne eventuelle bilder du har importer fra sosiale medier-kontoen din.

Hvis alt virker å være riktig merket av, men du fremdeles ikke kan koble til, kontakter du en GoDaddy-veileder for mer avanserte undersøkelser.

Tilknyttede trinn