Overfør domenet mitt bort fra GoDaddy

Overfør domenet ditt fra GoDaddy til en annen registrator ved å bruke sjekklisten vår for overføring bort. Du kan ikke overføre domenet ditt bort hvis det skjer innen 60 dager etter registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en 60-dagers lås ble brukt etter oppdatering av kontaktinformasjonen for domenet. Du må verifisere identiteten din for å bekrefte overføringen hvis domenet ditt har aktivert domenebeskyttelse.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy. Du vil ikke være i stand til å overføre domenet ditt innen 60 dager av disse hendelsene:
  4. Gjennomgå sjekklisten for overføring, og velg deretter Fortsett overføringen. Hvis domenet ditt slutter på .UK, må du angi IPS-koden for den nye registratoren din og deretter velge Fullfør overføringen.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

5. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden > Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med autorisasjonskoden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  6. Velg Mine domener for å gå tilbake til listen din over domener.

Fullfør overføringsprosessen med den nye registratoren din og gi vedkommende autorisasjonskoden for domenenavnet ditt.

Slett domenenavn