Feilsøk: Kan ikke legge til en ny betalingsmetode

Legg til nye betalingsmetoder i kontoen din for å administrere hvordan du betaler for produktene dine. Hvis du støter på en feil, eller hvis informasjonen du skriver inn, ikke lagres riktig, kan du se gjennom feilsøkingstrinnene nedenfor for å se noen vanlige løsninger.

Siden lagrer ikke informasjonen din

Hvis siden tømmer feltene du har fylt ut, avsluttes eller indikerer at du har angitt en ny betalingsmetode når du ikke har gjort det, kan du prøve følgende:

• Sørg for at du angir faktureringsinformasjonen riktig, inkludert land og postnummer. Hvis noe stemmer overens, blir ikke den nye betalingsmetoden lagt til på slutten av prosessen.
  • Bekreft at captcha er synlig på siden der du angir betalingsdetaljene. Noen annonseblokkere blokkerer også captcha, og du må fullføre captcha-sikkerhetsutfordringen for å legge til en betalingsmetode.
  • Bytt til en annen nettleser, og prøv å legge den til igjen.
  • Prøv å legge til en annen betalingsmåte til kontoen din. Hvis en annen betalingsmåte fungerer, kan det være et problem med den opprinnelige betalingsmetoden din.
  • I stedet for å legge til betalingsmåte gjennom kontoinnstillingene dine, følger du trinnene under Oops -melding (nedenfor) for å legge den til i handlevognen når du kjøper. Betalingsmetoden du bruker i handlevognen kan lagres på kontoen din.

Ups -meldingen

Hvis du ser meldingen Ups. Du gikk glipp av nødvendig informasjon , det betyr at du bare har en prøveperiode eller et utløpt produkt eller en tjeneste i kontoen din, og vi har ikke registrert betalingsinformasjon for deg. For å holde din økonomiske informasjon trygg lagrer vi kun betalingsmåter hvis du har et betalt produkt eller en tjeneste (vi trenger ikke betalingsinformasjonen din hvis vi ikke belaster deg, ikke sant?). Dette er hva du kan gjøre:

1. Kjøp et nytt produkt, oppgrader fra den gratis prøveperioden eller fornye et utløpt produkt.
  2. I handlevognen din velger du Legg til betaling .
    Legg til betaling
  3. Fyll ut feltene (noen er påkrevd) og velg Bruk som reservemetode for denne kontoen .
    Bruk som reservemetode
  4. Klikk på Lagre . Kortet ditt er nå lagt til kontoen din.

Yikes! Melding

Hvis du ser meldingen Yikes! Vi kunne ikke behandle forespørselen din , det betyr vanligvis at standardvalutaen ikke er angitt i kontoen din. Angi standard valuta, og legg til den nye betalingsmetoden igjen.

1. Gå til GoDaddy Min profil -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Under Min profil velger du Rediger .
  3. Under Standardvaluta velger du valutaen for regionen din.
  4. Velg Lagre.
  5. Legg til den nye betalingsmetoden din igjen.