Endre WordPress-permakoblinger

WordPress-permakoblinger er de permanente nettsteds-URL-adressene for innleggene og sidene dine. Å bruke egendefinerte WordPress-permakoblinger kan forbedre rangeringen til nettstedet ditt i søkemotorer og hjelpe med optimalisering av søkemotor (SEO). Det er også enklere for besøkende å huske egendefinerte permakoblinger. Du kan aktivere og oppdatere permakoblinger gjennom WordPress-instrumentbordet ditt til å ha SEO-vennlige URL-adresser.

Advarsel: Du skal alltid ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du foretar noen endringer.
  1. Logg på WordPress.
  2. Velg Innstillinger og deretter Permalinks i menyen på den venstre siden.
  3. Velg permakobling-strukturen du foretrekker eller velg Egendefinert struktur og opprett en egendefinert kobling.

Merk: VALGFRITT: Du kan også opprette en struktur for kategoriene of merkene dine.

4. Velg Lagre endringer.
  5. URL-adressen på sidene til nettstedet ditt skal vise permakobling-innstillingene du valgte.