Oppdater WordPress med FTP

Hvis du ikke kan logge på WordPress -instrumentbordet, kan du oppdatere WordPress til den nyeste versjonen via FTP. Du kan bruke en hvilken som helst FTP -app, men vi anbefaler FileZilla . Ved å følge trinnene nedenfor, vil du kun oppdatere WordPress -kjernefiler og plugin -moduler og temaer som følger med den versjonen av WordPress. Plugin -modulene og temaene du installerte manuelt, vil ikke bli endret eller oppdatert, og du må oppdatere dem manuelt.

Advarsel: Du bør alltid ta en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du oppdaterer det.
Merk: Hvis nettstedet ditt er administrert WordPress -hosting, vil det alltid ha den nyeste versjonen av WordPress, slik at du ikke kan endre versjoner manuelt.
  1. Last ned den nyeste versjonen av WordPress til din lokale datamaskin.
  2. Pakk ut filen på Windows eller macOS .
  3. Koble til hostingen din med FTP.
  4. I Eksternt nettsted-delen av FileZilla finner du mappen med WordPress-nettstedet ditt.
  5. I Lokalt område -delen av FileZilla finner du mappen med den siste oppdaterte versjonen av WordPress på den lokale datamaskinen din.
  6. I Lokalt område -delen av FileZilla skriver du inn mappen med den nyeste versjonen av WordPress, og deretter skriver du inn WordPress -mappen.
    Merk: Eksternt nettsted og Lokalt nettsted -seksjoner skal nå inneholde lignende filer og mapper som starter med wp- , som wp-admin , wp-content , wp-includes , wp -active.php, og så videre.
  7. Dra og slipp alle filer og mapper fra Lokalt nettsted -delen til Eksternt område -delen.
  8. Hvis du blir bedt om det, velg Overskriv og Bare bruk på gjeldende kø , og velg deretter OK .
  9. Når opplastingen er fullført, logger du på WordPress .
  10. Hvis du blir bedt om det, velg Oppdater WordPress -database .
  11. Velg Fortsett .

WordPress -en din er nå oppdatert til den nyeste versjonen.