Redigere en CNAME-oppføring

Endre en CNAME-oppføring, eller alias, i din DNS-sonefil i GoDaddy-kontoen din. En CNAME-oppføring tilordner et aliasnavn eller underdomene, som for eksempel www eller blog til domenenavnet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger.
  4. Velg Rediger ved siden av CNAME-oppføringen du ønsker å redigere.
  5. Rediger informasjonen for CNAME-oppføringen din:
    • Navn: Hostnavnet, eller prefikset, CNAME-oppføringen vil bli satt til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller siste tegnet. Flere punktum etter hverandre (...) er ikke tillatt, og hosten kan ikke overskride 63 tegn eller være @-symbolet. Du kan ikke bruke en vert som allerede er tilordnet til en eksisterende A-post, TXT-oppføring eller MX-oppføring.
    • Verdi: URL-adressen du angir som mål for verten. Angi @ for å peke direkte mot rotdomenenavnet ditt.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.