Vis ventende domenekontoendringer

Du kan når som helst sjekke den ventende domenekontoendringen i GoDaddy -kontoen. Dette inkluderer domener som flytter til kontoen din og domener som flyttes fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener -fanen i toppmenyen velger du Venter på kontoendringer .
    vis ventende kontoendringer
  3. Under overskriften Ventende overføringer velger du det riktige alternativet:
    • Hvis domenet flyttes til din konto, velger du Overføring inn.
    • Hvis domenet flyttes fra din konto, velger du Overføring ut.
  4. Vis domenene som for øyeblikket venter på en kontoendring.