Godta endring navn på domenekonto

Når en domenekontoendring starter, vil du motta en e-post fra GoDaddy som forklarer de neste trinnene for å fortsette prosessen.

1. Åpne e-posten du fikk med emnelinjen Du har ventende endringer til domenekontoen din. Finner du ikke e-posten? Den opprinnelige domeneeieren kan sende e-posten på nytt.
  2. Velg Aktiver nå-knappen.
  3. Logg på GoDaddy-kontoen der domenet flyttes til. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  4. Velg Ja, godta denne overføringen for å starte vurderingsprosessen. Hvis du ikke ønsker å fortsette, velger du Nei, jeg ønsker ikke å godta denne overføringen.
  5. Bruk den samme kontaktinformasjonen for alle kontakttyper (registrant, administrativ, teknisk, fakturering) ved å merke av i boksen ved siden av Bruk for alle kontakttyper. Eller hold boksen umerket for å ha forskjellig informasjon for alle kontakttyper.
  6. Se gjennom og oppdater kontaktinformasjonen for domenenavnene nedenfor etter behov.
  7. Merk av i boksen ved siden av Jeg bekrefter at jeg er personen navngitt ovenfor, eller autorisert til å handle på deres vegne..
  8. Velg Neste. Hvis Neste-knappen ikke er tilgjengelig, må du gå gjennom informasjonen og sørge for at alle kontaktopplysningene er nøyaktige og gyldige.
  9. Merk av i boksen for å bekreft at du godtar Endring av registrant-betingelsene og velg Start overføring.

Du vil motta et bekreftelsesvarsel om at domenet er blitt overført til kontoen din. Domenet vil være aktivt på kontoen din innen et par minutter.

Merk: Hvis du gjorde endringer til registrantens organisasjon, navn eller e-postadresse, må du godkjenne endringene før overføringen er fullført.