Legg til en DS -oppføring

Legg til DS -poster til domener som er registrert med GoDaddy, men som ikke bruker GoDaddy -navneservere. Du må slå på DNSSEC hos DNS -leverandøren din, som vil generere en signaturerklæring -oppføring. Deretter kan du legge til DS -oppføringene i domenet ditt i GoDaddy -kontoen din.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS , og velg deretter DS -oppføringer.
    velg fanen for ds -oppføringer
  4. Plukke ut Legge til .
  5. Angi detaljene for den nye DS -oppføringen.
    • Nøkkelmerke : Identifikasjonsnummeret til DS -oppføringen, mellom 1 og 65536.
    • Algoritme : Velg en algoritme fra de tilgjengelige alternativene.
    • Sammendragstype : Velg 1 eller 2 fra menyen.
    • Sammendrag : En streng med alfanumeriske tegn.
  6. Velg Lagre for å legge til DS -oppføringen.
  7. Merk: Hvis du får en feilmelding når du lagrer DS -oppføringen, må du bekrefte at oppføringen din er riktig hos DNS -leverandøren din. Du kan ikke lagre feil DS -oppføringer.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.