Rediger en DS -oppføring

Rediger DS -postene dine hvis du trenger å gjøre endringer i gjeldende innstillinger. Den eneste gangen du kan redigere DS-oppføringer manuelt for domenene dine som er registrert med GoDaddy, er når domenene bruker navneservere fra tredjeparter (ikke GoDaddy) som har DNSSEC aktivert.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg DNSSEC framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. På siden DS -oppføringer velger durediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av posten du må oppdatere.
  6. Gjør endringer i en av innstillingene:
    • Nøkkelmerke : En streng med tall mindre enn 65536 som identifiserer DNSSEC -oppføringen for dette domenenavnet. Angi den numeriske strengen i det angitte feltet.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritmen som genererer signaturen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendragstype : Algoritmetypen som konstruerer fordøyelsen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en streng med tall og bokstaver. Angi nummer og bokstavstreng i det angitte feltet.
  7. Velg Lagre for å lagre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.