Rediger en DS -oppføring

Når du har lagt til en DS -oppføring , kan du når som helst gjøre endringer.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Avanserte funksjoner velger du DNSSEC .
  5. På siden DS -oppføringer velger durediger dns blyantikon blyantikonet ved siden av posten du må oppdatere.
  6. Gjør endringer i en av innstillingene:
    • Nøkkelmerke : En streng med tall mindre enn 65536 som identifiserer DNSSEC -oppføringen for dette domenenavnet. Angi den numeriske strengen i det angitte feltet.
    • Algoritme : Den kryptografiske algoritmen som genererer signaturen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendragstype : Algoritmetypen som konstruerer fordøyelsen. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen.
    • Sammendrag : Sammendraget er en streng med tall og bokstaver. Angi nummer og bokstavstreng i det angitte feltet.
  7. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før endringene dine trer i kraft globalt.