Inviter en delegat til å få tilgang til GoDaddy-kontoen min

Du kan invitere en delegat (som for eksempel nettdesigneren eller utvikleren din) til å få tilgang til GoDaddy-produktene i kontoen din. Delegater kan åpne og bruke produktene dine, men de kan ikke se eller endre kontoinformasjon som betalingsmetoder og passord.

Merk: Før du gir noen tilgang til kontoen din, sjekk denne artikkelen som forklarer hva delegater kan (og ikke kan) gjøre for deg når de får tilgang.

Se en video om å invitere en delegat til å få tilgang til kontoen din.

1. Gå til GoDaddys side for Deleger tilgang . Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Inviter for å få tilgang i delen Personer som kan få tilgang til min konto.
    velg Inviter for tilgang
  3. Skriv inn navnet og e-postadressen til personen du inviterer.
    velg avmerkingsboksen
  4. Velg et tilgangsnivå. Hvis du ikke er sikker på hva dette betyr, kan du lese forklaringen av tilgangsnivåene.
    velg tilgangsnivå
  5. Velg Inviter. Vi sender denne personen en e-post med invitasjon til å få tilgang til kontoen din. Når personen godtar invitasjonen, gir vi deg beskjed om dette.
    velg Inviter

Tilknyttede trinn

Mer informasjon

• Finn ut mer om delegattilgang.
  • Delegater må ha en GoDaddy-konto for å kunne godta invitasjonen din. Vi ber dem om å opprette en konto hvis de ikke har en.