Anbefalt PHP -versjon for WordPress

Administratorpanelet for WordPress har anbefalt å oppdatere PHP -versjonen din til PHP 7. Før du endrer versjonen av PHP, anbefaler vi at du sørger for at WordPress -applikasjonen din, i tillegg til at temaet og plugin -modulene er oppdaterte og kompatible med PHP 7.

Merk: PHP er programmeringsspråket som brukes til å bygge og vedlikeholde WordPress. Programmeringsspråk som PHP utvikler seg kontinuerlig for å være raskere og sikrere enn de eldre versjonene. Oppdatering til en nyere versjon vil ha en positiv effekt på nettstedets ytelse og sikkerhet.

Det bør ikke være noe problem å oppdatere PHP -versjonen, men vi kan ikke garantere at den ikke er det. For å beskytte nettstedet ditt, utfør alt av følgende som en del av endringen av PHP -versjonen:

1. Sikkerhetskopier WordPress.
  2. Oppdater WordPress.
  3. Oppdater WordPress -tema.
  4. Oppdater WordPress -plugin -moduler.
  5. Sjekk PHP 7 -kompatibilitet for WordPress -plugin -moduler og -temaer.
  6. Endre PHP -versjonen ved å velge trinnene som tilsvarer hostingplattformen WordPress -nettstedet ditt er hostet på:
  7. Bekreft at nettstedet kjører på riktig versjon av PHP ved å bruke en phpinfo -fil .