Angi en alternativ betalingsmetode

Du kan angi en alternativ betalingsmetode for bruk i tilfelle den primære betalingsmetoden ikke behandles.

Påkrevd: Du må ha mer enn én betalingsmåte i kontoen din for å følge disse trinnene. Hvis du bare har én betalingsmetode konfigurert, kan du legge til en annen betalingsmåte på kontoen din .
  1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Klikk på Rediger ved siden av betalingsmetoden du vil angi som alternativ betalingsmetode.
  3. Bytt Bruk som reservemetode for denne kontoen til .
  4. Klikk på Lagre . Neste gang du kjøper et selskap, bruker vi denne alternative betalingsmåten hvis det oppstår et problem med den primære betalingsmetoden din.