Angi en alternativ betalingsmetode

Du kan konfigurere alternative betalingsmetoder for bruk i tilfelle den vanlige betalingsmetoden for produktet eller abonnementet ditt ikke behandles.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. VelgIkon med tre loddrette prikker ved siden av betalingsmåten du vil angi som en sikkerhetskopi. Velg Aktiver som sikkerhetskopiering .
    • Hvis betalingsmåten allerede er angitt som reservebetaling, har du muligheten til å deaktivere som sikkerhetskopi .
  3. En Backup Betaling etiketten vises i nedre venstre hjørne. Neste gang du kjøper et GoDaddy, bruker vi reservebetalingsmetoden din hvis det er et problem med betalingsmåten knyttet til fornyelsen din.
  • Relatert trinn