Angi en alternativ betalingsmetode

Du kan angi en alternativ betalingsmetode til bruk i tilfeller der den primære betalingsmetoden mislykkes.

Merk: Du må først legge til den andre betalingsmetoden før du kan angi den som en alternativ betalingsmetode nedenfor.

Slik angir du en alternativ betalingsmetode

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Kontoinnstillinger, og klikk deretter på Betalingsmetoder.
  3. Klikk på Rediger ved siden av betalingsmetoden du vil angi som alternativ betalingsmetode.
  4. Slå bryteren Alternativ betalingsmetode .
  5. Klikk Lagre.

Hvis du ønsker informasjon om hvordan du legger til, oppdaterer og sletter en betalingsmetode, kan du se Legg til kredittkort til GoDaddy-kontoen din.